Välkommen 2012!!!

Godmorgon denna stillsamma nyårsdag! Hoppas alla ta't de lungt i natt hehehhe och att inte jorden har gått under. Slänger in detta tidsinställda i alla fall, för jag antar att jag inte blir så pigg på att blogga denna dag.
Detta reklamklipp spelas mycket nu på tvn i reklampauserna. Alla kanske inte får in detta riktigt när de visas på tvn, så just därför delar jag med mig lite extra här om det.
- Go!
Visst så älskar vi alla sushiälskare den där lilla räkan som hänger med, right? Så just nu, vill jag att vi ska tacka nej till räkan, finns ju mycket annat man kan ta istället :)
Försök undvik den helt o hållet, så är vi alla på väg mot en bättre framtid som du och jag ska dela tillsammans. Därför ska vi hjälpas åt - tillsammans.
....................................................................................................................................................
Föresten, hahhaha vet ni vad som alltid är lika roligt att se dagen efter nyårs afton? XD
Jo alla som satt sitt nyårs löfte på att ut och gå varje dag o så.
Hahha, hela landsvägen utanför mig brukar krylla utav människor första veckan. Sedan efter ungefär en vecka har det minskat kraftigt och alla gav upp de löftet...
Så jag hoppas nu att du inte satt ett sånt löfte, för de brukar inte hålla länge. Sätt därför ett löfte som -
Jag ska tänka bättre på vad jag äter, och kämpa mera o inte gå tillbaka till mina gamla vanor, t.ex.
Ett tips bara!
HA EN ALLDELES FÖR GO DAG & GLÖM INTE ATT NJUTA AV LIVET!

RSS 2.0