Fredags Myyyyys!

Hallo!
Just nu sitter jag i köket med kissen Azzar breve och med en kaka i ugnen (Y) Pappa ska ut o jaga med hans jaktlag i mon, så då lovade jag baka en kaka... oo jaa får se hur den blir. Heheh (A)
I dag så gick pappa & jag ner till graven och kollade mammas gravsten som kommit. Den blev grymt fin! Där vilar mamma fint 
Minns från begravningen i våras, när jag skulle släppa blomman ner till dig. Då var det vår, och sommaren var på väg. Solen lyste in genom kyrkfönstret på din kista, jaa jag är helt säker på att det var ett ljus mot dig. Nu när jag står vid din grav, all jord ligger på plats, löven ligger på marken, solen har gått i moln och sex månader har gått. Men ändå så står blommor ännu på din grav, på din plats, där du vilar i frid. Saknar dig mamma. ♥
Mot skolan -

Tjena!
Sitter på bussen med Tessan breve (Y)
Fredag i daaaao :D när man kommer hem så taggar man för att städa! Woho! Fast ne.
Inte alls taggad för skola men fredag , så jag står la ut ;)
- Ciaaaao!


Duschen väntar!

Tjenare mors!
Snart, om ungerfär en timmer lite mer exakt, så kommer Tessan hit för o sova över!
Precis klar med spanska läxan oxå, så nu blir det in i duschen. Faast juste.. Glömde släppa ut katten i morse och en katt med en massa mat framme instängd = Jag får torka upp skit! >.<
Åååå, nu började Family Guy på tvn oxå :( Om jag duschar snabbt hinner jag se lite i alla fall (A)
Hööhöh, ha det bäst vi hörs i morgon
- Ciiao ♥


Blogg.se app!!!

Godmorgon folket!
Åå grymt! Äntligen har blogg.se skaffat en app till mobilen! :D så just nu håller jag på att testa den här i detta inlägg ;)
Vaknade alldeles nyss, väntar på att det ska bli ljusare ute så jag ser nått ;) nää men jag brukar alltid krypa tillbaks i under täcket en stund för att vakna ordentligt ;d
Om en timme går bussen mot skolan, så jag får väl sätta fart på dagen nu!
Kommer hem sent idag, med en seg spanska läxa som ska göras ._.
Men vi höres,
- Ciiao!

Ps, tyvärr så verkar inte den vilja ladda upp en bild.. så ni får nöja er utan och med bara text i mobil-inläggen, tills vidare!

Nu börjar det likna nått!

Jaa, nu börjar väl bloggen ta form.. en del kvar , men det fixar jag senare soom typ, i morgon eller nästa dag eller nästa eller nästa igen..
Nu ska jag i alla fall stänga ner datorn och dra mig mot sängen! Hoppas på att få soova hela natten, utan några gå-upp-och-ge-katten-mat händelser.
Yeyye,
- Gonatt! ♥
Saknad sommar...


Du hittade hit!

Jopp, Erika Nilsson här som vanligt! Min gamla blogg hittar du HÄR, den kommer finnas ett tag till, men uppdaterar numera här på denna blogg! Så nu har jag börjat på en ny blogg, med nytt namn - PinnKyy.blogg.se Tufft va? ;) Höhöh, e så att min kompis började kalla mig Pinnkyy och jag henne Arwen.. och Pinnkyy är ju lite mer "fantasifullare" blogg namn än ErikaNilssonBloggar. ;p Så yes, det slutade med en helt ny blogg..
-
Hoppas ni gamla läsare hittar hit! Och jaa, nya läsare också för den delen. Er välkomnar jag varmt! ;)
-
Headern och designen är inte riktigt klart ännu.. men om ett tag så hoppas jag att det ska se skapligt ut!
Det va det jag hade att säga för denna gången,
- Ciiao ♥
Här kommer en smått galen bild på mig....

RSS 2.0